Laminare gene și sprâncene

Elena-Josanu-Academy
EJ Academy
Actualizat: 13 septembrie 2021
0 deja înscriși

Despre acest curs

Bine ați venit pe această pagină, aici se vor învăța lucruri foarte interesante și frumoase, fetele dornice de lucru și de o artă a frumuseții.

Laminarea genelor este o tehnică pentru fetele care au renunțat la extensia genelor sau celor ce își doresc să-și regenereze genele, această tehnică se folosește la orice tip de ochi.

La laminarea genelor pot apela doamnele în vârstă ori fetițele care au genele groase și dese. Dacă genele sunt subțiri și finuțe dar scurte atunci nu se pot efectua o laminare frumoasă. La acest curs noi nu avem multă teorie, mai mult se bazează pe practică, la practică veți înțelege cel mai bine.

Publicul țintă

  • Persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile existente.
  • Atât începători, cât și experți – acest curs are o mulțime de tehnici puțin cunoscute.
  • Oricine dorește să fie mai bogat în viața personală și profesională.

Programă

1 lecție29m 23s

Laminare gene și sprâncene

Teorie și Practică00:29:23

Instructor

EJ Academy

BrowArtist

5.0/5
4 cursuri
8 recenzii
0 Students
BrowArtist WorkShop, Specialist în vogă de 9 ani! Grație activității în domeniul industriei frumuseții am obținut o mulțime de clienți, persoane interesante, dar și am cunoscut multă lume activa, dornică de a încerca ceva nou, ceva ce e frumos și cu siguranță noi femeile punem accent pe frumusețe! Nu este un simplu proces de formare și extindere a abilitaților, este dorința constanta de a învață multe și noi! Acum aceste cunoștințe, deja asimilate, performate și reorganizate vi le aduc vouă, și voi fi bucuroasa să mă împart cu tot ce știu!
Mai mult

250 

Nivel
Începător
Durată 29.4 minute
Conținut
1 lecție
Specialitate

Course categories

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping